2431051032 Ελευθεροχώρι, Τρικάλων epiplopantera@yahoo.com
 
 
 
 
 
 ΕΠΙΠΛΟ ΠΑΝΤΕΡΑ 
Ξυλουργικές εργασίες - Κατασκευή Επίπλων Τρίκαλα

Η επιχείρησή μας “ΕΠΙΠΛΟ ΠΑΝΤΕΡΑ” η οποία βρίσκεται στα Τρίκαλα και πιο συγκεκριμένα στο Ελευθεροχώρι, δραστηριοποιείται από το 1987 με ξυλουργικές εργασίες καθώς και με την κατασκευή επίπλων, προσφέροντας δημιουργίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Με τέχνη, μεράκι και πολύ αγάπη στο σύγχρονο εργαστήριο μας δημιουργούμε λειτουργικές κουζίνες, εργονομικές ντουλάπες, κομψά έπιπλα για το σαλόνι, την τραπεζαρία, την κρεβατοκάμαρα, το παιδικό δωμάτιο καθώς και οποιοδήποτε άλλο έπιπλο επιθυμείτε για την οικία και τον επαγγελματικό σας χώρο.

Ακόμα, σε εμάς μπορείτε να βρείτε εσωτερικές πόρτες, σε μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, ενώ το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας για να αναλάβει την τοποθέτησή τους στο χώρο σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ 
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε έπιπλο επιθυμείτε για τον χώρο σας. Εσείς μας λέτε αυτό που φαντάζεστε για τον χώρο σας και εμείς φροντίζουμε ώστε να το κάνουμε πράξη, σκεπτόμενοι πάντα την λειτουργικότητα, το αισθητικό αποτέλεσμα και την πλήρη ικανοποίησή σας.

Τα έπιπλα που δημιουργούμε, προσφέρονται για χονδρική αλλά και λιανική πώληση, με δυνατότητα αποστολής σε περιοχές σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Όλες οι ξυλουργικές κατασκευές και τα έπιπλα που δημιουργούμε ξεχωρίζουν για την σωστή επιλογή υλικών, την άψογη κατασκευή, την λειτουργικότητα και ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες και στην αισθητική κάθε πελάτη.

Στόχος και σκοπός μας είναι να δημιουργούμε μοναδικά και ξεχωριστά έπιπλα που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσουν το σπίτι των ονείρων σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 
και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας, για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση.