2431051032 Ελευθεροχώρι, Τρικάλων epiplopantera@yahoo.com
 
 
 
 
 
 
 ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 
 
Το παιδικό δωμάτιο πρέπει να είναι λειτουργικό πρόσχαρο και ασφαλές. To ιδανικό παιδικό δωμάτιο δίνει στα παιδιά τη δυνατότητα να παίξουν, να διαβάζουν, να ξεκουράζονται και σε εσάς τη χαρά να τακτοποιείτε και να αποθηκεύεται εύκολα τα πράγματά του.

Η επιχείρησή μας “ΕΠΙΠΛΟ ΠΑΝΤΕΡΑ” η οποία βρίσκεται στα Τρίκαλα και πιο συγκεκριμένα στο Ελευθεροχώρι, κατασκευάζει και σας προσφέρει παιδικά έπιπλα που αντέχουν στη χρήση, μπορούν να χρησιμοποιούνται για χρόνια και που προσαρμόζονται όσο το ντεκόρ αλλάζει.
Με μεράκι, αγάπη και προσήλωση στην λεπτομέρεια κατασκευάζουμε κρεβάτια απλά, κουκέτες, κούνιες, συρταριέρες, κομοδίνα, ντουλάπες, γραφεία, βιβλιοθήκες και κάθε έπιπλο που θα ολοκληρώσει και θα δημιουργήσει ένα μοναδικό παιδικό δωμάτιο που θα απολαμβάνει το μικρό σας αγγελούδι για χρόνια.

Στοχεύουμε σε όμορφες, ποιοτικές, σύγχρονες λύσεις που γίνονται ακόμη πιο ελκυστικές και διασκεδαστικές όταν σκεφτεί κανείς πόσο απίστευτα λειτουργικές είναι.
 
 
 
 
 
 
 
 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 
και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας, για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση.