2431051032 Ελευθεροχώρι, Τρικάλων epiplopantera@yahoo.com
 
 
 
 
 
 
 ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ 
 
Η ντουλάπα είναι αποθηκευτικό έπιπλο στο οποίο αποθηκεύουμε τα ρούχα μας αλλά και διάφορα αντικείμενά μας. Για αυτό η ντουλάπα του υπνοδωματίου μας θα πρέπει να είναι μεγάλη και παράλληλα να διαθέτει κατάλληλα διαμορφωμένους αποθηκευτικούς χώρους ώστε να τοποθετούνται σωστά όλα τα αντικείμενά μας.

Με γνώση και πολύ μεράκι, η επιχείρησή μας “ΕΠΙΠΛΟ ΠΑΝΤΕΡΑ” η οποία βρίσκεται στα Τρίκαλα και πιο συγκεκριμένα στο Ελευθεροχώρι, μπορεί να κατασκευάσει την ιδανική ντουλάπα για το υπνοδωμάτιο σας η οποία εκτός από το μεγάλο αποθηκευτικό χώρο θα δώσει και ένα ξεχωριστό στυλ στη κρεβατοκάμαρα σας.
Κατασκευάζουμε ντουλάπες ανοιγόμενες ή συρόμενες, σε μοντέρνα ή κλασική γραμμή, σε μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Εχουμε την δυνατότητα να κατασκευάσουμε την ντουλάπα που επιθυμείτε, ακριβώς στις διαστάσεις του χώρου σας, να της δώσουμε την λειτουργικότητα που επιθυμείτε καθώς και το στυλ που ταιριάζει στο χώρο σας.

Οι ντουλάπες που κατασκευάζουμε εκτός από την ποιότητα και την υψηλή αισθητική, διαθέτουν τέλεια εργονομία με αποτέλεσμα να μη χάνετε ούτε τον παραμικρό χώρο και φυσικά βάσει των αναγκών σας.
 
 
 
 
 
 
 
 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 
και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας, για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση.