2431051032 Ελευθεροχώρι, Τρικάλων epiplopantera@yahoo.com
 
 
 
 
 
 
 ΚΟΥΖΙΝΕΣ 
 
Η κουζίνα είναι ένας χώρος έμπνευσης για όσες και όσους αγαπούν την μαγειρική. Είναι ο χώρος που συγκεντρώνεται όλη η οικογένεια για να γευματίσει ενώ επιπλέον είναι και ένας χώρος που συνήθως εκτίθεται και στα μάτια των προσκεκλημένων μας.

Αδιαμφισβήτητα λοιπόν η κουζίνα και τα έπιπλα κουζίνας αποτελούν ένα σημαντικό στοιχείο για κάθε σπίτι.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο, η επιχείρησή μας “ΕΠΙΠΛΟ ΠΑΝΤΕΡΑ” η οποία βρίσκεται στα Τρίκαλα και πιο συγκεκριμένα στο Ελευθεροχώρι, μπορεί να δημιουργήσει την κουζίνα που επιθυμείτε για την οικία σας.
Είτε επιθυμείτε για το σπίτι σας μία κλασική, είτε μία μοντέρνα κουζίνα, η επιχείρησή μας, είναι σε θέση να σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις και να τις προσαρμόσει σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της δικές σας αλλά και του χώρου σας.

Οι κουζίνες που κατασκευάζουμε είναι εξαιρετικής ποιότητας, λειτουργικές, σχεδιασμένες και εναρμονισμένες στο δικό σας περιβάλλον. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την πείρα για να δημιουργήσουμε ένα ιδανικό περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας, σχεδιάζοντας με ακρίβεια και την παραμικρή λεπτομέρεια και τοποθετώντας την κουζίνα στο χώρο σας με συνέπεια και άψογη εργασία.
 
 
 
 
 
 
 
 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 
και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας, για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση.