2431051032 Ελευθεροχώρι, Τρικάλων epiplopantera@yahoo.com
 
 
 
 
 
 
 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 
 
Τα τελευταία χρόνια οι απαιτήσεις σε εσωτερικές πόρτες διαφοροποιούνται σύμφωνα με την προσωπικότητα του κάθε ενός που προβαίνει σε μια επιλογή για το χώρου του.  Οι δυνατότητες επιλογής σε εσωτερικές πόρτες ανταποκρίνονται σε κάθε είδους προδιαγραφές αναφορικά στον σχεδιασμό, την ποιότητα και την μοναδικότητά τους.

Η επιχείρησή μας “ΕΠΙΠΛΟ ΠΑΝΤΕΡΑ” η οποία βρίσκεται στα Τρίκαλα και πιο συγκεκριμένα στο Ελευθεροχώρι, σας προσφέρει πόρτες όλων των ειδών, με κλασικά ή μοντέρνα σχέδια, ανοιγόμενες ή συρόμενες, οι οποίες μπορούν να δέσουν αρμονικά με την ιδιαιτερότητα και την επίπλωση του κάθε χώρου.
Οι εσωτερικές πόρτες που θα βρείτε σε εμάς χαρακτηρίζονται για την κατασκευαστική τους τελειότητα και την διαχρονική ένταξή τους στο χώρο, εξυπηρετώντας απαιτήσεις πολυτέλειες, κομψότητας και ποιότητας ζωής.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας και αναλάμβάνει την σωστή τοποθέτηση της εσωτερικής πόρτας στο χώρο σας. Επιλέξτε την εσωτερική πόρτα που ταιριάζει στο χώρο σας, εμείς θα πάρουμε τα μέτρα, θα την προσαρμόσουμε και θα αναλάβουμε την τοποθέτησή της.
 
 
 
 
 
 
 
 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 
και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας, για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση.