2431051032 Ελευθεροχώρι, Τρικάλων epiplopantera@yahoo.com
 
 
 
 
 
 
 ΕΠΙΠΛΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ & ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ 
 
Στο σαλόνι και στην τραπεζαρία η οικογένεια περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας της. Είναι οι χώροι που χαλαρώνουμε, ξεκουραζόμαστε και περνάμε σημαντικές στιγμές με φίλους. Για αυτό λοιπόν η αισθητική και η λειτουργικότητα αυτών των χώρων παίζουν σημαντικό ρόλο.

Στην επιχείρησή μας “ΕΠΙΠΛΟ ΠΑΝΤΕΡΑ” η οποία βρίσκεται στα Τρίκαλα και πιο συγκεκριμένα στο Ελευθεροχώρι, μας ενδιαφέρει τα έπιπλα σαλονιού και τραπεζαρίας που σας προσφέρουμε να συμβάλλουν σε μία δημιουργική καθημερινότητα και να επιτρέπουν σε κάθε μέλος της οικογένειας να είναι ο εαυτός του.
Με φαντασία και τεχνογνωσία, μπορούμε να δημιουργήσουμε τα έπιπλα που επιθυμείτε για το σαλόνι και την τραπεζαρία σας. Κατασκευάζουμε μπουφέδες, βιτρίνες, τραπεζάκια σαλονιού, έπιπλα εισόδου, συνθέσεις σαλονιού καθώς και οποιοδήποτε άλλο έπιπλο επιθυμείτε σε μοντέρνα, κλασική ή μίνιμαλ γραμμή.

Σε όλα τα έπιπλα σαλονιού και τραπεζαρίας που κατασκευάζουμε τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι όλα άριστης ποιότητας και το τελικό αποτέλεσμα έχει άριστο φινίρισμα. Μπορούμε να δημιουργήσουμε το σχέδιο που επιθυμείτε για τον δικό σας χώρο.
 
 
 
 
 
 
 
 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 
και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας, για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση.