2431051032 Ελευθεροχώρι, Τρικάλων epiplopantera@yahoo.com
 
 
 
 
 
 
 ΕΠΙΠΛΑ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ 
 
Η κρεβατοκάμαρα αποτελεί το προσωπικό μας χώρο στον οποίο περνάμε το 1/3 της ζωής μας. Το καταφύγιό μας. Είναι σημαντικό λοιπόν αυτός ο χώρο να μας εκφράζει, να μας χαλαρώνει και να μας ξεκουράζει.

Στην επιχείρησή μας “ΕΠΙΠΛΟ ΠΑΝΤΕΡΑ” η οποία βρίσκεται στα Τρίκαλα και πιο συγκεκριμένα στο Ελευθεροχώρι, εργαζόμαστε μαζί σας για να συνθέσουμε έναν προσωποποιημένο χώρο, μία κρεβατοκάμαρα άνετη, σύγχρονη και λειτουργική φτιαγμένη για εσάς και για τις δικές σας ανάγκες.
Με γνώση και μεράκι, κατασκευάζουμε κρεβάτια, κομοδίνα, ντουλάπες, συρταριέρες, παπουτσοθήκες και οποιοδήποτε άλλο έπιπλο επιθυμείτε για την κρεβατοκάμαρά σας. Μπορείτε να επιλέξτε το στυλ που επιθυμείτε για την κρεβατοκάμαρά σας ανάμεσα σε κλασικό και νεοκλασικό, μοντέρνο, ρουστίκ, μέχρι και minimal.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πολλές επιλογές σε ύφος, σχεδίαση, υλικά αλλά και μελετημένες, ολοκληρωμένες λύσεις που μπορούν να προσαρμοστούν στο δικό σας χώρο.
 
 
 
 
 
 
 
 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 
και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας, για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση.